چند روز است که خیلی ناراحتم چون چند روز دیگر امتحانات اردیبهشت ماه برگزار میشه جهت امادگی دانش اموزان برای امتحانات خردادماه ولی چند تا دروس است که هنوز درس های ان تموم نشده مثل علوم و مطالعات اجتماعی و عربی و لی با این حال عربی و مطالعات اسونه ولی علوم من نمیدونم که چرا معلم علوم درس هایش رو زود تموم نمی کنه. تازه با ریلکس درس رو میده تازشم سه تا فصل علوم رو امتحان نگرفته بعد من چطور همه فصل ها رو مرور کنم خدایا به من کمک کن کسی حال من رو نمی دونه و با این حال هر روز معلم ها امتحان میگیرن برای نمره های مستمر این ها رو می تونستند از اسفند ماه شروع کنن تا ما هم خسته نشیم هر روز که سه تا درس داریم هر سه تا درس رو امتحان میگیرن از شفاهی گرفته تا کتبی برای همین نتونستم دیروز یک پست بزارم ولی اگر من در اینده معلم شدم از اسفند از بجه ها امتحان میگیرم تا در اردیبهشت کمی راحت باشند ولی منم می دونم باید درس ها رو مرور کنیم تا نمره هامون خوب باشه ولی نه تا این حد ادم اصلا نمی تونه نفس بکشه انشا امسال هم نمره های مستمرم خوب باشه و همچنین نمره های کتبی هردرس ولی با این حال می دونم که چند تا از درس ها امتحاناتش رو معلم ها از سایت قلم چی میگیرن انشا الله علوم هم در سایت قلم چی باشه برای من هم دعا کنید. راستی اگر کسی کلاس نهم هست در اصفهان بگه چون من از همه درس ها امتحانات خردادشو دارم تا براش بفرستم بازم ممنون که پست من رو خوندید.
سلام،من که عاشق امتحانم:)
اگه یه یک ماه کوچیک (نیمه دوم) تر بودم العان نمیزاشتم حتی یک دونه هم بمونه خخخ
اون که معلومه ما هر روز امتحان میدیم که هیچ امروز رو به انوان جهنم در تاریخ ثبت کردیم!:(
انشا الله موفق می شوی
معلم های ما هم سخت گیری هستند.
اگه معلم هستید یا می خواید بشید، پیشنهاد می کنم کتاب تربیت کودک از مرحوم استاد علی صفایی حائری(عین . صاد) رو تهیه کنید و بخش اولش رو که خطاب به معلم هاست، مطالعه کنید حتما.
سلام
با سلام دوباره
سلام همکار جان :) موفق باشی
عالی بود.موفق وموید
عالی بود :)
............بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ............
به وبلاگ معلمی از جنس اینده خوش امدید.من این وبلاگ را راه اندازی کردم برای اینکه به شغل دوست داشتنی ام،یعنی شغل معلمی برسم.من نوشتن را خیلی دوست دارم برای همین این وبلاگ را راه اندازی کردم.در این وبلاگ نوشته هایی از قبیل دلنوشته،تجربه های زندگی،روزنوشت مدرسه و رسم زندگی و...می نویسم.
........الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ........